Használtautó

Használtautó - vásárlás előtti - műszaki állapotfelmérés

Egy idősebb használtautó előélete számos olyan dolgot rejthet, melyet a gyanútlan vásárlók nem tudnak leellenőrizni. Ezért használtautó vásárlásánál mindenképpen megbízható helyről vásároljunk. Ha ilyen helyen mégsem találtuk meg a számunkra megfelelő autót, akkor a kiválasztott autó átvizsgálását, ellenőrzését legjobb, ha nem magunk végezzük, hanem szakemberre bízzuk.

Hozza be hozzánk a megvásárolni kívánt használtautót és mi átvizsgáljuk Önnek! A vásárlás előtti műszaki állapotfelmérés elvégeztetésével nagymértékben csökken a rizikó!

ALAPSZOLGÁLTATÁS: 5.000 Ft (Márka független szolgáltatás)

  • Előzetes szemrevételezés: külső sérülések keletkeztek-e a gépjárművön, szélvédők, tükrök, karosszéria elemek, gumiabroncsok, alváz, továbbá víz és olajfolyások vizsgálata.
  • Festékréteg vastagságának vizsgálata: megállapítható újrafényezett-e valamelyik elem, illetve szakszerűen lett-e javítva.
  • Futómű átvizsgálás vizsgáló berendezéssel: pneumatikus futómű vizsgáló eszközzel átmozgatjuk a gépjármű futóművén található csukló-forgó alkatrészeket.
  • Lengéscsillapító vizsgálat: diagnosztikai padon, illetve szemrevételezés alapján.

BŐVÍTETT SZOLGÁLTATÁS: 8.000 Ft (RENAULT/DACIA márkák esetében)

Az alapszolgáltatásokon felül a további tevékenységeket tartalmazza:

  • Motordiagnosztika: a motor működés közbeni viselkedésének műszeres vizsgálata (befecskendezés ellenőrzés, az elektronikai berendezések hibatárolójának ellenőrzése).

A bővített szolgáltatáson felül tudjuk ajánlani a Diesel autók befecskendező rendszerének részletes átvizsgálását. /Díja: kb. 5.000 Ft, típusonként különbözhet/

Márkáink